Нещо и обработката не ми се получи

Модератори: mishaikin, bobo, Ronson, Yoddha
Това означава, че твоите канали са доста по-нагъсто като времеви интервали или поне аз така си го обяснявам. Моите се падат приблизително през 5 минутиspas.slavchev написа: ↑ср окт 21, 2020 16:49За анимациите ползвам PPIP, но просто слагам много кадри и за това изглежда по плавно. Както бях написал в анимацията се плейва с 25 кадъра в секунда.
Супер! Радвам се!hyparh написа: ↑ср окт 21, 2020 17:41Даа, след изтриването им програмката започна да пита за всяко едно нещо, сякаш се стартира за първи път. И най-важното - така се оправиха и двата проблема (отместването на планетата и затъмняването ѝ)![]()
Благодаря за помощта!
Това означава, че твоите канали са доста по-нагъсто като времеви интервали или поне аз така си го обяснявам. Моите се падат приблизително през 5 минутиspas.slavchev написа: ↑ср окт 21, 2020 16:49За анимациите ползвам PPIP, но просто слагам много кадри и за това изглежда по плавно. Както бях написал в анимацията се плейва с 25 кадъра в секунда.![]()
Страхотни кадри! Браво на всички.
Здравей,spas.slavchev написа: ↑чет окт 22, 2020 11:43Ухааа! Изкючително интересно! БРАВО! Дали с някакъв филтър няма да се види по-лесно? IR Pass или цветен?