Astronomers Without Borders (Астрономи без граници)

когато не знаете къде да пишете

Модератори: mishaikin, bobo

Потребителски аватар
sunay ibryamov
Мнения: 66
Регистриран: чет фев 21, 2008 17:07
Репутация: 0

Astronomers Without Borders (Астрономи без граници)

Мнение от sunay ibryamov » пон ное 14, 2016 22:56

Уважаеми приятели,

Искам да споделя с вас информация за международната астрономическа организация Astronomers Without Borders (Астрономи без граници).


Изображение

ЕДИН НАРОД, ЕДНО НЕБЕ

Всички ние споделяме едно небе. Международната астрономическа организация Astronomers Without Borders споделя нашата страст към астрономията и чудесата на Вселената. Astronomers Without Borders създава трайни връзки между хората, независимо от тяхната страна и култура.

Наблюдателните програми на Astronomers Without Borders обединяват хората и им дават възможност да споделят своите дейности с други. Основната цел на тези програми, е да се даде възможност на всеки един желаещ да се наслади на красотите на нощното небе.

Членството в организацията е доброволно и безплатно (http://astronomerswithoutborders.org/su ... n-awb.html). Ако споделяте нейните идеи и цели – регистрирайте се и споделете вашите астрономически дейности с други ентусиасти по целия свят. Ставайки член на Astronomers Without Borders, вие периодично ще получите информация за международните програми на организацията, най-новите новини, наблюдателни и онлайн програми по астрономия. На сайта на организацията има опция и за регистриране на астрономически сдружения.

Изображение

Повече информация на сайта на Astronomers Without Borders: http://astronomerswithoutborders.org/.

ГРАНИЦИТЕ ИЗЧЕЗВАТ, КОГАТО ПОГЛЕДНЕМ КЪМ НЕБЕТО!

Ясно небе на всички,

д-р Сунай Ибрямов,
Национален координатор на Astronomers Without Borders за България

Отговори
  • Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение