Физика в съвременното училище:
- Тема на днешния урок: "Движение на тяло, хвърлено под ъгъл спрямо хоризонта", още сега запишете за домашно: Angry Birds, нива 1-12 ...

The new, high tech T4 iTelescope undergoes field testing in Australian conditions. Security staff on the job
Рекламата е страхотна нищо общо с другите а и Чък Норис зад чичо Бойко много си приличат , репликата тия "муцуняци" " вие джапанци ли сте какви сте , сега ще ви покажеме какви сте" :=))))))))wenzdy написа:Аз също ви пускам малко веселба, която не е свързана с астрономията, но просто тука в офиса са побъркахме да се хилим
![]()
![]()
![]()
![]()
wenzdy написа:Оффф чак сега видях, че съм копнала твоя линк, а не моя
Поправям се
На това ли се смеят подрастващите? Спрях това малоумие на 20-тата секунда. Отделно, че въобще не е за този форум.Поправям се
sider написа:wenzdy написа:Оффф чак сега видях, че съм копнала твоя линк, а не моя
Поправям се
Това наистина ли е смешно?!
Много ми се иска да видя как тези, на които клипа им се вижда смешен ще се чувстват в ролята на жертви на подобни малоумия.
xenomorph написа:- Това "Голямата мечка" ли е?
- Да, ама се казва "Големия мечок".
- ....Ама то открай време астролозите са го кръстили "Голямата мечка"!
- Да, защото не са имали толкова мощни телескопи, като сегашните.
Освен ако не ги ползват за интериор на приемната !tonygl написа: Мисля, че трябва астролозите да се замени с астрономите. Астролозите не знам да ползват телескопи