Страница 1 от 1

Административен въпрос за форума!

Публикувано: чет мар 17, 2011 01:31
от turnokopa
Искам да попитам, защо последния борд на форума е заключен.
Не е ли пресилено да се се Администрира по този начин.
Или е нещо временно?

Виждам че повечето теми са спам или просто чешане на езици, но
пък да заключиме целия борд!?!

Сори за въпроса ако е не му е мястото тук.

Публикувано: чет мар 17, 2011 10:15
от bobo
Имаш предвид "Летящия цирк на физиката" - предполагам е заключен поради това, че първоначалната идея за него леко се е изкривила и се нарояват и набъбват теми, малко встрани от основната идея за съществуването на форума. Получи се така, че ти му подаваш пръст, то ти изяжда ръката.

По-старите форумчани знаят причините за възникването на този форум - да имат практикуващите любители- астрономи културно и цивилизовано място он-лайн, където да срещнат свои приятели по хоби, да споделят наблюдения, снимки, обсъждат техниката и т.н.

Темите за Големия взрив, религиите, американците на Луната и други подобни безспорно са много интересни, но за тях има други форуми и не трябва да се превръщат в основни за този. А други форуми, в които да се похвалиш за новия ти телескоп или да споделиш как охлаждаш фотоапарата май няма.

Публикувано: чет мар 17, 2011 13:43
от spobs
Аз ще използвам темата да кажа моята болка :) Да се обърне в title-а на прозореца да е първо името на темата после името на сайта

от " Звездно общество - астрономически форум :: Има ли извънземни" да стане "Има ли извънземни :: Звездно общество - астрономически форум" причини:

1. примерно отварям даден форум и всички непрочетени теми им цъквам да се отворят в нов таб и да отиде на последното непрочетено мнение и след като отворя така почвам една по една да ги гледам но след 2-рата забравям темата която е :)

2. другата причина е при търсене в гоогле винаги излиза само името на сайта защото там е ограничено до няколко символа и не се събира всичко

ето пример за търсене на "охладен канон".