Днес пристигна от Пловдив превъзходно вторично огледало със размер 35мм малка ос
Понеже вече имам горчив опит със лепенето на огледала подходих по нов начин......
Това се наложи понеже имам вече изграден спайдер а този който дойде със новото огледало не само че държача му беше със общо 4мм по-голям,лъщене непоправимо отвсякъде и беше направен от.........бакелит
И така.....свалих го ,разлепих старото (приготвих го за път към Маги да го изследва), разграфих центровете му и бегом към Бриколаж.Като прескочих устроумните въпроси на колегите (май много ти се работи а ?

), купих Локтайд силикон и обратно към нас.ОБАЧЕ локтайда няма да ми докосва НИКОГА повече огледалата, а беше купен за да залепи 1мм. подложка за под огледалцето от фазер със формата на вторичното ми огледало ТОЧНО.Залепих го здраво и..........за подложката залепих огледалото със .....

..

, лепенка за лепене на автомобилни огледала.Не само че не е агресивна към огледалата въобще,еластична е, огледалото не се опира никъде освен за лепенката, а колко е силна не е за вярване.Единствен минус е цената 13лв

за една ролка.
Отстоянието между двете огледала трябва да е 840мм, ама нещо ме съмнява и затова оставих старото отстояние от 829мм.
Образа които се показа на Юпитер беше В Е Л И К О Л Е П Е Н
Мисля че колимацията ми в момента не е много на ниво, но образа беше велик.