Да, сметнах, че не е важно да го споменавам в предния си пост (малко е дълго за обяснение), но подкрепям колегата brymchik! Първо свързваш драйвера БЕЗ мотор! Настройваш волтажа на потенциометъра да е между 0.2-0.4V и тогава включваш мотора в схемата. Дори на максимум настройка не съм горил мотор (вероятно защото имам сериозни товари в моите системим), но трябва да се презастраховаш, за да няма главоболия...а и моторчето си е скъпичко.

Настройката се извършва по напрежение, а не по ток, заради стойността Vref, която е по-лесно да се измери. Доста дълго е за обяснение, но можеш да намериш достатъчно информация в нета за въпросното Vref. Досега не съм намерил точно how-to за настройката на драйвери, но технологията, която аз описвам, е изпробвана с времето, с отлични резултати.

Настройката на Vref при теб, базирано на този мотор е следната (това, което трябва да виждаш на екрана на мултицета):
Vref = 0.29V
Това е при: Максимален ток на фаза за мотора = 0.4А; Максимален ток през драйвера = 1.3А (DRV8825 може да понесе до 2.5А, но трябва да имаш много добро охлаждане - радиатор + вентилатор); Коефициент на сигурност = 0.7; Съпротивление R2 и R3 на драйвера = 0.1 Ома (при китайските A4988 и DRV8825).
Накратко, отправната ти точка, при която ще работи добре (без пропускане на стъпки и други странни шумове) е 0.29V. Настройваш драйверите на нея, но ако ти трябва още момент - можеш да я увеличиш така, че да не грее мотора при товар. Ако става много топъл - намаляваш, ако е много студен - можеш малко да я увеличиш. И проверяваш при работа. Не надвишавай 0.56 Волта (което е при 2.5А през драйвера) - особено без охлаждане. Когато увеличаваш, проверявай и радиатора на драйвера - така ще разбереш дали и той е топъл.
SMD е вариант на корпуса на електронния елемент, който е за surface монтаж (SMD версията на резисторите е малко правоъгълно детайлче - доста по-малко от обикновения резистор с крака). Игнорирай това, тъй като аз слагам неполяризирани кондензатори. Обикновено използвам платки, които фабрично имат такива кондензатори.