Страница 1 от 1

Универсален адаптер за бинокли

Публикувано: пет сеп 20, 2019 12:16
от CVK
Предлагаме универсален адаптер за бинокли, нашо (изцяло българско) производство. Аналог на германския Berlebach.

Утвърденият базов модел е с дървена основа, облечен с кожа с много висок коефициент на износване. Стоманена планка за монтаж към статив (резба 1/4"), масивна и закрепена с винтове за дърво. Бинокълът се подсигурява от здрава еластична лента, заедно с кожен колан с десет отвора, така уреда се притиска до нужното усилие, като е предпазен от опасно накланяне, изхлузване и падане. Товароносимостта на адаптера е 10 кг. Разбира се, може да носи и повече, но е предостатъчно, а и знаете, че биноклите с такова тегло обикновено са оборудвани със собствени монтировки, монтажи и стативи. Отличен за бинокли с параметри от 6х24 до 20х80, без значение от конструкцията.

Базовия модел е с цена 50 лв. Търпи всякакви козметични модификации по ваши изисквания – персонализиране с различни видове кожа, надписи, шевове, цветове и т.н., като съответно цената може също да претърпи промени.

Без да изпадам в още излишни реклами, ще обобщя: всички са запознати за предимствата на „стабилен“ бинокъл, т.е. поставен на повърхност, която няма движения, просто възможностите му се покачват значително.

Който има нужда - да пише тук, или да позвъни на нула 879 986 005