разполагам с добсън Skywatcher 200mm (8 inch) / 1200mm и Canon DSLR EOS 1100D. Голям ми е мерак да започна да снимам планетите

1. С моят добсън (няма водене с екваториална монтировка) нали ще мога да снимам планетите? Ще трябва честичко да връщам планетата да се вижда в окуляра, но нали е възможно?
2. За планетите към снимане в главния фокус ли трябва да се насоча? Четох, че има и начин чрез окулярна проекция, но е по-трудоемък начин. Четох и, че някои добсъни правили проблем при снимане в главния фокус и не можело да се постигне изобщо добър фокус? Моят дали е от тях и правилно ли съм разбрал?
3. Трябва ли ми уеб камера за добри резултати и после да стаквам в Registax? С този Canon EOS 1100D, мога ли да постигна нещо, или ще е голяма играчка един по един да правя кадрите? Ако ми трябва уеб камера, коя ще ми препоръчате за снимане на планети? Ще ми трябва и T-Ring адаптер, след като развия лещата на камерата? Или при уеб камерите е различен адаптерът?
4. Ако ще снимам в главния фокус, то на телескопът фокусното ми 1200mm, и това означава, че ще ми трябва леща на Барлоу, за да изкарам по-голям образ на планетата? Или има и други начини да се увеличи фокусното разстояние?
Благодаря предварително за помощта!